Post by evsiwicylccur on Feb 17, 2022 11:50:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pineapple Pen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pineapple Pen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko vse ▞▞▞
▞▞▞ Pineapple Pen 2022 version ▞▞▞
Lahko bi ga izboljšali👎 Več različnih vrst ananasa in jabolk bi moralo biti👌
Kaki drek
kar mislim? Mislim, da je to najbolj bedna igra, kar sem jih kdaj videl LOL
Ta aplikacija je v redu in všeč mi je.
Mam rekord 155 pa vse kulije
Moj rekord je 250
Dobra je
To je najslabša igra v mojem življenju
Kancer
res zelo zabavno. Na začetku nisem vedel, kako ga igrati, takrat sem se že navadil
Sprva je bilo res dobro, vendar sem pravkar poskusil igrati in. se zruši vsakič, ko se dotaknem razvrsti to ali odstranim namestitev in dam 1 zvezdico ★
Super je, vendar bi morali dodati vesoljsko temo
Mislim, da bi morala imeti boljše kontrole. Te igre ne bi predlagal, obstaja še nekaj iger, kot je palačinka stolp, in še nekaj ananasovega peresa in btw glas, za katerega oseba pravi, da je moteč
Igra povzroča odvisnost, vendar so zvočni učinki zelo nadležni
Sploh ne morem dobiti nobenih, ne da bi mi pokazali oglasno postajo
gg
Igra se vedno zruši, ko se oglas konča, igra pa se tudi naključno zruši. Ko že govorimo o oglasih, v tej igri so oglasi povsod!
Je zabavno, a hkrati dolgočasno, čeprav bi ga priporočal.
VŠEČ MI JE TA APLIKACIJA, V NJEJ SE ZABAVAM, KO SEM BILA MAJKA IN ZDAJ SEM STAREJŠA, ŠE LJUBIM TA IGRA
je zanič ampak dobro
Moj rekord je 10045
Na mojem je čudna napaka, ki pravi, da moram počakati 413459:32:22 na velik ananas.
Všeč mi je, ker je pesem veliko ljudi, ki jo želijo igrati, vendar so lahko teme in peresa cenejši kovanci
LOL
Strelja samo jabolko borovca in jabolka hočem vznemirljivo ne takole >
Pineapple Pen (Non disponible) Arcade sxul
Pineapple Pen Аркади hsa
Pineapple Pen Arkádové glm
Ful dobra igra
Mindustry ஆக்ஷன் ktjw
Res je zabavno, a čez nekaj časa postane dolgočasno
Res je zabavno, saj lahko uganete, da lahko izberete svoje pero in moja sestra kar naprej govori, igrajmo igro znova in znova in znova in znova in znova, mislim, da je res lepo
To mi ni všeč!
Js mam rekord 57😔kako mate lh vi 100.... no pac igram en tedn . Pa je ta igra ze otrocja
To je dobra igra za sprostitev možganov
Drek Drek Drek
moj rekord je 178 kako vm uspe pridt tok dalč... Drgač je pa ful dobra!!!!🙌🙌🙌🙌🙌 dab
To je zabavno, vendar je veliko oglasov vsakič, ko izgubite, dobite oglas.
OMG ta igra je super!! Seveda se malo razjeziš, ko izgubiš, ampak je vredno. Jaz ljubim to igro. Ne daje vam oglasov vsak krog kot druge igre. Ni ene stvari, ki bi jo spremenil v tej igri!! 😁
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, moji bratranci uporabljajo to igro in rekla je, da je bilo zabavno ....
Moj nečak zelo rad igra to igro. Ne cenim tega oglasa podjetja Wish, ki prikazuje moške intimne dele na njihovem oglasu! Fantje, morate spremljati, kakšne vrste oglasov se prikazujejo v igri, ki jo igrajo majhni otroci!
V redu, grafika je odlična in taka, ampak kot je zvok TAKO izklopljen in njegovo pero ananas jabolčno pero njegovo pero za jabolko ananasa