Post by evsiwicylccur on Feb 17, 2022 12:20:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ גבישים מחולל קוד רמות ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
אלוףףף. רק תוסיפו מחוניות חדשות עולמיות שלא יעלו כסף חוץ מזה הכול מעולה תודה רבה על המישחק הוא פשוט מדהים
אהבתי את זה אבל הם צריכים להוסיף מטוסים!
איפה כל העדכונים העדכון האחרון היה כמו לפני שנה
Turbo Dismount™ Simulacijske igre lvj
בסדר
הרגישו לא מאובטחים בעת הפעלת האפליקציה שיש לה הרשאות לקרוא את מצב הטלפון שלי ולקרוא את הזיכרון שלי ויש להם את היכולת למחוק את התוכן.
זהירות פיגוע!!!
המשחק הכי מטומטם שהורדתי! אני לא מבין את הפואנטה של המשחק הזה הוא מגוחך ומשעמם.
ממשיך לצוץ את אותם דברים שאני לוחץ עליו x
זה אפליקציה בסדר הדבר היחיד שגוי באפליקציה הזו היא שהיא תופסת כל כך הרבה מקום בבקשה תקן את זה ואפילו צריך להזכיר את הבאגים שהם כל כך גרועים. תקן את זה!
למה אנחנו צריכים לעשות קיטור לבל קנ בבקשה שנה אותו?!
רע הרגשתי טוב בשלוש הדקות הראשונות של המשחק, אבל אז פשוט נטלתי על עצמי ואז הטלפון שלי קרס, הייתי צריך לקנות אחד מוכר לא מומלץ אבל אני עושה מה שאני רוצה להסתכן, תעשה מה שאתה רוצה אבל אני יודע שאני אף פעם לא משמיע את זה משחק לחוף והיה לי את סמסונג הכי מוכרת באותו זמן זה יכול לקרוס את הטלפון תוך פחות מ-10 דקות אז בבקשה אל תשמע את המשחק הזה לבטיחות הטלפון שלך אל תסתכן בשביל הביסקוויט זה לא שווה את המאמץ רק תשמע משחק אחר כמו אחד זה מתחנן אותך, תודה
יש באג מעצבן שאני לא מצליח להתחבר לגוגל פליי משחקים. בגלל זה אני לא יכול לשחזר רכישות. קניתי vip לאחרונה I pהניח אותו ולא יכול להחזיר אותו. בזבוז כסף!!!
המשחק עצמו מדהים, אבל בבאג האחרון המשחק קורס אם אתה משחק באותה המפה יותר מפעם אחת ואפילו פשוט קורס ללא סיבה. ייתן חמישה כוכבים אם המשחק לא יקרוס לעתים קרובות כל כך.
נראה כיף ויש לו רייטינג גבוה. ובכל זאת, אני מתרעם מאוד על כמות הגישה וההרשאה שאתה צריך. למה אתה רוצה לנהל את שיחות הטלפון שלי? סביר מאוד שלא אעמוד בתסכול כלשהו מהמשחק הזה. אני משועמם מספיק כדי לנסות את זה, אבל האח הגדול הפולשני עצבן אותי כבר מההתחלה.
מצחיק מאוד וכיף!
מאוד כיף, אבל צריך עוד מכוניות ומפות שלא צריך לקנות אבל בסך הכל זה מאוד כיף.
משחק סבבה ואמין
אני אוהב את המשחק. האפקטים המיוחדים של כמה כלי רכב מעניינים ומשעשע לראות בובת סמרטוטים מתנדנדת. יש דבר אחד שלדעתי צריך להוסיף הוא בקרות טיסה עבור מטוס הקרב Quad fin.
משחק נהדר עבור רק משחק מהיר ומהנה קל לשלם עבור המשחק השלם שווה את זה בפחות מ-6 דולר
המשחק בסדר אבל אין שום דבר חדש בזה
זה רעיון טוב, אבל הביצוע לוקה בחסר. אין התקדמות.
אני לא מצליח להתקין את האפליקציה
משחק נהדר, צפיתי בו בהרבה סרטונים לפני שידעתי שהוא בנייד. התחלתי לשחק הרבה ובסופו של דבר קניתי הכל, מומלץ אם אתה אוהב את הדברים הבאים: הרס פיזיקה, ragdolls וצחוקים.
בסך הכל זה ב-3 המשחקים האהובים עלי ביותר, הדירוג אמור להיות 4 וחצי כוכבים כי הוא לא נמצא ב-Google play pass 5 כוכבים אם אפשר להוסיף אותו
משחק הגון אבל כל רמה כבר לא נעולה וזה לא מקדם אותך לשלב הבא אתה צריך פשוט לבחור איזו רמה אתה רוצה. יש לנעול רמות גבוהות יותר עד שתבצע את הקודמת.
עדיף במחשב
More Snacks! Boshqalar amfc
מניק
זה בסדר אבל כשהלוח שלך ורוצה לנקום לך למשחק הזה
זה לוקח חמש דקות לסיים את השלבים אם אתה לא קונה את שלבי הפרימיום בכסף וברגע שתסיים אותם זה ייקח בעיקר עשר דקות לסיים ואתה אפילו לא יכול לנסות את כל הרכבים וגם המצלמה בגוף ראשון היא כל כך מוזרה כי אתה לא יכול לראות כמו שצריך הראש פשוט עולה ויורד ומקשה מאוד לראות את הבמה והמכשול.
ממש כיף, קוטל זמן נהדר למשחקים לא מקוונים, זה פשוט אך כל כך מספק, זה גם נהדר שאתה יכול להוסיף תמונות על הדמה.
יש לי טלפון אחרון שירד ב-Samsung sarc להיות ממש איטי הייתי צריך להעיף את ה-Samsung Galaxy Z לדור ואז זה באמת כאילו אתה בבקשה אל תתקין את זה כשיש לך Galaxy Z fold
המשחק הזה מאוד כיף. יש כל כך הרבה רכבים ומעט מאוד תוספות. אתה יכול לקנות כל חבילה של מכוניות או רמות כדי להשבית לחלוטין תוספות. יש גם דבר (אני שוכח איך קוראים לו) שהוא רק $5.50 והוא כולל הכל. אני ממליץ להשיג את המשחק הזה כמו גם את הדבר שעולה 5.50$.
זה היה ממש כיף, אבל זה נהיה משעמם אחרי שעשית הכל כולל הזכייה בבריחה
זה טוב 🌈🐣
אני צריך החזר כי האפליקציה לא עובדת בבקשה עזרה למפתחים
בסדר. בהתחלה התאכזבתי וכמעט מייד הסרתי אותו. ואז היה לי רגע של כיף. זה התפוגג מהר והשתעממתי. הוסר תוך 10 דקות.
כיף אבל צריך עוד דברים לעשות אם אתה לא רוצה לקנות כלום.
נורא כל מה שאתה עושה זה להתרסק, שלא לדבר על כך שהדמות אפילו לא נראית אמיתית. זה פשוט זבל מוחלט. אני רוצה לשים עליה אפס כוכבים אבל זה לא נותן לי!
😂👌
זה משחק נהדר עם פיזיקה מעולה גם זה המשחק האהוב עליי אבל דבר אחד הוא שעברו יותר משנתיים מאז העדכון האחרון אז בבקשה הוסף עוד דברים כמו לפחות מפה
Turbo Dismount™ Simulyasiya act
זה לא כיף כי אתה צריך לשלם עבור פתיחת כל המפות
המשחק Thia נהדר, אבל הוא נהיה משעמם אחרי 30 שניות. הוסף כמה מפות חדשות, אולי כמה מסילות חדשות ו/או תכונת מפה מותאמת אישית, ותקבל ממני 5 כוכבים.
Turbo Dismount™ სიმულაცია osph
לא יפסיק לקרוס.
אה, זה בסדר. הדבר היחיד הוא שהוא מפגר הרבה ואי אפשר לשחק כשהוא מפגר.
המשחק הזה מאוד יקר וזו הונאה. הם מתחננים שתקנה את הרמות והמכוניות ותגרום לזה להיראות הרבה יותר טוב ממה שזה באמת. זה רק נותן לך עוד כמה רמות ומכוניות..כן, 4.50$ רק לעוד כמה רמות ומכוניות. אני ממליץ לשחק במשחק המהנה הזה, אבל אל תקנו שום דבר מהמשחק צמא הכסף הזה, אלא אם כן אתם רוצים לבזבז את כספכם.